MI IS AZ A DIGITÁLIS MARKETING?

A márka ismertségének előmozdítása vagy létrehozása az internet segítségével. A Digitális Marketingstratégia pedig olyan tevékenységek sorozata, amely segíti a márkát a céljai elérésében a jól megválasztott és rendszerbe épített online marketingcsatornákon keresztül.

Semmi kétség afelől, hogy a marketingkommunikáció jelentős hányada a digitális platformokon zajlik napjainkban. A közönség szinte folyamatosan „online” van, tájékozódik, vásárol, megoszt és cseveg. Az egyirányú kommunikációt felváltotta a kétirányba történő információcsere. Ügyes stratégiával és izgalmas tartalommal felépíthetjük a termékünkre vagy a szolgáltatásunkra nyitott közösséget, akik aztán véleményt nyilvánítanak, hozzászólnak és megosztják a legérdekesebb tartalmakat az ismerőseikkel. Bármely weboldalnak szüksége van marketingstratégiára az online láthatóság növelése érdekében, hogy ebben az állandóan változó, dinamikusan pulzáló folyamatban is a legmegfelelőbb pillanatban (érdeklődés vs. pillanat) érhessük el a márka vagy a szolgáltatás közönségét.

digitális tervezés : digitális eszközök tervezése, rendszerbe foglalása, gyártása, online kommunikációs stratégia, közösségi médiamarketing, eDM kampányok, influencer marketing

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK